Verkoop

Het is er dan toch van gekomen. Je wilt je huis verkopen. En nu? Hoe pak je zoiets aan? Er is zoveel informatie op internet te vinden! Het gaat hier tenslotte wel om jouw huis! Daarnaast wil je er natuurlijk ook op rekenen dat alles vlekkeloos verloopt en je geen belangrijke zaken over het hoofd ziet.

Of je huis nou in Kampen, IJsselmuiden, Dronten, Zwolle of omgeving staat, het maakt niet, wij kunnen je helpen! Wij nemen alles stap voor stap met je door. Elke verkoop is uniek en vergt maatwerk. Graag leggen wij je persoonlijk uit hoe Hanze Staete Makelaardij het verschil maakt.

Om een goed beeld te krijgen van je huis komen we graag langs. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend, het kost je alleen wat tijd. Tijdens de afspraak lopen we samen je huis door en bespreken we de strategie en de waarde.

Wij vertellen je ook direct wat de kosten zijn om je huis te verkopen. Wij werken open en transparant. Je weet van tevoren waar je aan toe bent, geen verborgen kosten! Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak!

Neem contact op