De aankoop van uw droomwoning

Daar staat hij, je droomhuis! Je wilt hem zo graag! Maar betaal je niet te veel? En zijn er nog bijzonderheden (erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen, onderhoud, ontbindende voorwaarden, etc.) waar je rekening mee moet houden? Er komt veel op je af bij het kopen van een huis. Gebruik maken van een aankoopmakelaar is aan te raden. Hanze Staete Makelaardij kan je de begeleiding bieden die je nodig hebt.

In eerste instantie ga je natuurlijk zelf op zoek naar een geschikt huis. Jij weet tenslotte het beste wat je wensen zijn. Zodra je een keuze hebt gemaakt kijken we graag met je mee. We maken een afspraak met de verkopende partij om het huis te bekijken. Door onze bouwkundige opleiding weten wij precies waar we op moeten letten. Indien nodig schakelen we een bouwkundig inspecteur in die met ons mee kijkt.

Door onze ervaring op de huizenmarkt in Kampen, IJsselmuiden en omgeving kunnen wij snel achterhalen wat de werkelijke waarde van het huis is. We zullen samen met jou de strategie bepalen om de aankoopprijs zo gunstig mogelijk te maken. Zoals je mag verwachten, voeren wij de onderhandelingen voor je.

Zodra er een koopprijs is overeengekomen controleren we de koopovereenkomst (die door de verkopende partij wordt opgesteld). Is alles wat afgesproken is ook daadwerkelijk opgenomen? Als dit het geval is zullen we de overeenkomst samen met je gaan tekenen.

Vervolgens is het wachten op de grote dag van de overdracht. Voorafgaand aan de afspraak bij de notaris brengen we nog een bezoek aan het huis om te kijken of deze goed is opgeleverd. Daarna gaan we met je mee naar de notaris waar de overdracht plaatsvindt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Neem contact op