Huren

Ben jij op zoek naar een huurwoning? Hanze Staete Makelaardij verhuurt voor verschillende opdrachtgevers huizen, appartementen en studio’s in Kampen, IJsselmuiden, Steenwijk, Meppel en Emmeloord. Omdat Hanze Staete Makelaardij niet de eigenaar is van de huurwoning willen wij voordat wij gaan bezichtigen eerst wat van jou weten.

Om meer van jouw te weten te komen is een inschrijving bij ons nodig. Wil jij je inschrijven als zoeker? Kom dan naar ons kantoor aan de Oudestraat 2 om het formulier in te vullen. Aan deze inschrijving zitten éénmalige inschrijfkosten verbonden van slechts € 25,- deze dienen bij inschrijving contant te worden afgerekend.

Zodra je bij ons bent ingeschreven ontvang je, zodra er een nieuwe woning beschikbaar is, als eerste het aanbod per e-mail. Zo ben je als eerste op de hoogte van het nieuwe woningaanbod. Wil je je zoekopdracht wijzigen of aanpassen? Geen probleem, neem in dat geval contact met ons op.

Zodra je een huurwoning hebt gevonden zullen wij een aantal gegevens van je controleren. De informatie die wij controleren zijn de hoogte van je inkomen waarbij je rekening moet houden met een minimale inkomenseis van een bruto inkomen die 3 x de maandhuur moet kunnen dekken. Daarnaast controleren wij je kredietwaardigheid. Mocht hier een negatief resultaat uit naar voren komen nemen wij hierover contact met je op.

Houd er daarnaast rekening mee dat er bij aanvang van de huur een borg gesteld zal moeten worden van minimaal 1 maand en maximaal 3 maanden huur. Nieuwsgierig naar ons huidige huuraanbod? Kijk hier naar ons huur aanbod

Huur aanbod