Vastgoedbeheer

Je wilt je huis, appartement of bedrijfspand in Kampen, IJsselmuiden en omgeving verhuren? Hoe werkt dit eigenlijk? Wat is een marktconforme huur? Is de huurder die ik gevonden heb wel te vertrouwen?

Door de wijzigende regelgeving komt er veel bij het verhuren van onroerend goed kijken. Denk alleen al eens aan de puntentellingen en huurverhogingen. Hanze Staete Makelaardij is op de hoogte van de laatste ontwikkeling en beschikt over een groot bestand met ingeschreven relaties die op zoek zijn naar bedrijfs- of woonruimte.

Door onze jarenlange ervaring en succesvolle samenwerking met verschillende opdrachtgevers is het vastgoedbeheer uitgegroeid tot een van onze expertises. De mogelijkheden voor de verhuur variëren. Zo kunnen we alleen het verhuren verzorgen door het vinden van een geschikte huurder en het opstellen van de bijbehorende huurovereenkomst, maar we kunnen ook het complete beheer verzorgen.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden van Hanze Staete Vastgoedbeheer? Neem dan contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak!

Huur aanbodNeem contact op